Najczęściej kupowane

  • Darmowa
    Wysyłka

    Palenisko ogrodowe o wymiarach 70 x 70 cm jest profesjonalnym produktem, który idealnie sprawdza się w ogrodzie jako źródło ciepła oraz światła. Produkt prezentuje się perfekcyjnie w połączeniu z innymi produktami, jak też samo kute wkomponuje się idealnie w ogród. Funkcjonalny kształt misy paleniska uniemożliwia rozprzestrzenienie się palonego drewna.

    328,41 zł
  • Darmowa
    Wysyłka

    Prezentowany wok/patelnia wyprodukowany jest z dbałością o detale. Idealnie komponuje się z trójnogiem tworząc w całości zestaw cieszący niejedno oko. Wok/patelnia wykonany jest z stalowych materiałów dzięki czemu z pewnością posłuży przez długie lata.

    232,50 zł
  • Darmowa
    Wysyłka

    Przy pomocy naszego paleniska ogrodowego Twój ogród zyska na stylu, estetyce i charakterze. W wysoko osadzonej misie można z łatwością rozpalić ogień bez potrzeby szukania odpowiedniego gruntu. Stal z jakiej wykonany jest produkt doskonale sprawdza się w kontakcie z wysokimi temperaturami.

    343,17 zł
  • Darmowa
    Wysyłka

    Pojemne palenisko ogrodowe to nowoczesny produkt umożliwiający rozpalenie ognia w wybranym miejscu i o dowolnej porze roku. Metalowa misa jest odporna na działanie wysokich temperatur co ma duży wpływ na jej wytrzymałość. Palenisko przyda się w każdym ogrodzie do przygotowywania potraw oraz jako źródło światła i ciepła.

    432,96 zł

Przepisy na grilla

Przepisy na grilla

Gotowanie to Twoja pasja i w przygotowywanie nowych potraw zawsze wkładasz dużo serca? Jeżeli na co dzień lubisz rozpieszczać domowników popisowymi daniami, to na pewno również podczas grilla w ogrodzie chciałbyś zaskoczyć ich wymyślnym jadłospisem. Szukasz ciekawych kulinarnych inspiracji, które mógłbyś wykorzystać podczas gotowania na wolnym powietrzu? Sprawdź poniższe przepisy i przygotuj się na niesamowite smakowe doznania. Zaproś rodzinę i przyjaciół na przyjęcie w plenerze i zaserwuj potrawy godne najlepszego szefa kuchni.

Ślimaczki z polędwicy

Bogato zastawiony stół w czasie grilla to gwarancja długiej i udanej zabawy. Oryginalną przekąską, która na pewno zasmakuje Twoim gościom mogą być wymyślne szaszłyki z polędwicą zawiniętą w formie ślimaczków. Wbrew pozorom to danie nie jest trudne w przygotowaniu. Jednak, by zacząć potrzebujesz takich składników jak:

polędwica wieprzowa,

cukinia,

kolorowa papryka – żółta i czerwona,

sól i pieprz.

Polędwicę natnij wzdłuż, ale nie do końca, tak by móc ją rozłożyć i rozbić na grubość 1 cm. Naszykowane w ten sposób mięso posyp solą i pieprzem. Dalej przygotuj warzywa – cukinię pokrój obieraczką na cienkie plasterki, natomiast paprykę pokrój w słupki. Rozłóż je na całej powierzchni polędwicy i następnie zwiń w rulon, który następnie pokrój w plastry o grubości 2 cm. Gotowe „ślimaczki” nabij na patyczki, połóż na ruszt i piecz ok. 10 minut.

Szparagi z boczkiem

Czas na ekspresowe danie, a właściwie przystawkę, która może być dobrym wstępem do głównego dania. Nie ma to jak potrawy, których przyrządzenie zajmie Ci nie więcej niż 15 minut, a do takich z powodzeniem można zaliczyć szparagi podane z wędzonym boczkiem. Na wstępie pamiętaj o tym, aby szparagi podgotować przez kilka minut w osolonej wodzie, dzięki temu staną się bardziej miękkie.

Kolejny krok to owinięcie szparagów plastrami wędzonego boczku, ale pamiętają, że na każdy szparag przypada jeden plaster mięsa. Tak „udekorowane” będą wspaniale wyglądać na talerzu, a przede wszystkim zasmakują Twoim gościom. Szparagi opiekaj na ruszcie do momentu kiedy boczek nabierze ładnego rumianego koloru.

Aromatyczna karkówka w ziołach

Masz zamiar podać na swoim grillu danie dedykowane prawdziwym smakoszom mięsa? Sprawdzonym i lubianym pomysłem jest soczysta karkówka, która wcześniej została zamarynowana w ziołach. Na początek pokrój mięso w plastry i by stało się kruche, rozbij je delikatnie tłuczkiem. Każdy z kawałków dopraw solą i pieprzem. Charakterystycznego smaku nada karkówce marynata, którą możesz zrobić z wielu aromatycznych ziół.

Produkty, które potrzebujesz do marynaty to:

musztarda – 2 łyżki,

masło – 1 łyżka,

olej – 3 łyżki,

czosnek – 4 ząbki,

natka pietruszki,

świeża bazylia,

świeże, ewentualnie suszone, oregano,

sól i pieprz.

Wszystkie składniki wrzuć do wysokiego pojemnika i blenduj aż uzyskasz pastę o aksamitnej konsystencji. Następnie posmaruj nią plastry karkówki z obu stron. Warto tą czynność wykonać dzień przed planowanym grillem, by mięso bardzo dokładnie przeniknęło zapachem i smakiem marynaty. Smacznego!

2653 Comments

CYFROWA TELEWIZJA

4.9/5 w oparciu o 235 ocen

Prawidłowy odbiór kanałów telewizji satelitarnej wymaga profesjonalnego montażu wykonanego przez autoryzowanego instalatora z lokalnego rynku (Grodzisk Mazowiecki, Piastów, Sulejówek, Babice, Ożarów Mazowiecki, Zielonka, Mińsk Mazowiecki, Konstancin, Marki, Łomianki, Piaseczno, Legionowo, Raszyn, Płochocin, Pruszków, Komorów, Błonie, Podkowa Leśna, Otwock, Wołomin)

Cyfra, Warszawa, mazowieckie

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code

gama_produktow.png

Szeroka gama produktów

14_dni_zwrotu.png

14 dni na zwrot towaru

darmowa_dostawa.png

Szybka dostawa

opinie.png

99% pozytywnych opini